fbpx

Medvetenhet genom rörelse 11 mars - 17 juni

Medvetenhet genom rörelse. Torsdagar 19:00 – 20:15

Totalt 13 lektioner.

Datum:
Del 1: 11/3; 18/3;25/3; 8/4. Tema: Vem är jag – Självbild.
Del 2: 15/4; 22/4/; 29/4; 6/5. Tema: En frisk rygg
Del 3:  20/5; 27/5;  3/6; 10/6 och 17/6. Tema: Allt hänger samman

Feldenkrais hjälper dig att upptäck dina möjligheter.

  • Rör dig lättare, behagligare, enklare
  • Minska smärta
  • Hantera stress bättre

Detta sker i huvudsak med hjälp av rörelser, rörelser som göres på ett behagligt och avslappnat sätt med stort fokus på hur vi rör oss.

Rör dig bättre och må bättre
Hur jag rör mig påverkar hur jag mår, hur jag tänker, känner och hur jag varseblir saker. Och eftersom det är lättare att lära sig att röra sig annorlunda än att ändra på de andra sakerna så är det i huvudsak rörelse vi jobbar med i Feldenkrais®metoden.

Efter betalning så får du en bekräftelse tillsänt via e-post. I kolumnen (Hämta) finns en länk till nedladdning av en pdf-fil med en länkar till Zoom lektionerna. Logga gärna in i god tid för att kolla tekniken.

Här kan du få lite vägledning om hur det fungerar på Zoom.

Priset: Vi vill att alla ska kunna vara med oberoende av inkomst därför erbjuder vi dig att betala vad du kan. Det går bra att betala mer eller mindre än rekommenderat pris (minimipriset = 1200 och max pris= 4000).

Vänligen kontakta oss för att ta reda på lägre eller icke-betalningsalternativ om du för närvarande inte kan arbeta, arbetslös eller har mycket låg inkomst.

Rekommenderat pris: 1.950,00kr

Slut i lager

Feldenkrais®  grupplektioner kallas Medvetenhet Genom Rörelse (MGR) lektioner.

De liknar Tai Chi eller mjuk yoga, Medvetenhet genom rörelseövningarna använder långsamma, medvetna rörelser för att uppnå kraftfulla effekter i form av ökad styrka, flexibilitet, och en holistisk integration av kropp och själ. Unikt för Feldenkrais Metoden® är att dessa lektioner knyter direkt till funktionella rörelser i det dagliga livet, såsom att gå effektivt, att lyfta saker, och förbättra sin hållning i sittande eller stående.

En lektion pågår någonstans mellan 40 och 60 minuter. Du kan gå, stå eller sitta i en stol, men oftast kommer du att ligga på golvet i en mängd bekväma positioner: antingen på ryggen, mage eller sida.

Läraren guidar eleverna genom en sekvens av rörelser, uppmuntrar dem att röra sig med uppmärksamhet och på ett bekvämt sätt. Du kan bli medveten om oväntade och intressanta samband och mellan rörelserna och i din kropp. När du uppmärksammar hur kvaliteten på dina rörelser förbättras, så minskar onödiga muskelspänningar i hela kroppen.

Eleverna blir ofta förvånad över de snabba och tydliga förändringar som sker genom neuromuskulär omprogrammering som händer i en Medvetenhet Genom Rörelse lektion!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Medvetenhet genom rörelse 11 mars – 17 juni”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.