fbpx

Medvetenhet genom rörelse 3 juni - Allt hänger samman

Medvetenhet genom rörelse lektion

Medvetenhet genom rörelseövningarna använder långsamma, medvetna rörelser för att uppnå kraftfulla effekter i form av ökad styrka, flexibilitet, och en holistisk integration av kropp och själ.

Unikt för Feldenkrais Metoden® är att dessa lektioner knyter direkt till funktionella rörelser i det dagliga livet, såsom att gå effektivt, att lyfta saker, och förbättra sin hållning i sittande eller stående.

Aktuellt datum:   3/6

Tid: 19:00 – ca 20:15. (Själva lektionen pågår 40 – 60 minuter och efteråt finns tid för frågor och diskussion)

Pris: 200 kr

Efter betalning så kan du ladda ner en pdf-fil med en länk till Zoom lektionen. Logga gärna in i god tid för att kolla tekniken.

Här kan du få lite vägledning om hur det fungerar på Zoom.

160,00kr

Feldenkrais – Medvetenhet Genom Rörelse lektioner

De liknar Tai Chi eller mjuk yoga, Medvetenhet genom rörelseövningarna använder långsamma, medvetna rörelser för att uppnå kraftfulla effekter i form av ökad styrka, flexibilitet, och en holistisk integration av kropp och själ. Unikt för Feldenkrais Metoden® är att dessa lektioner knyter direkt till funktionella rörelser i det dagliga livet, såsom att gå effektivt, att lyfta saker, och förbättra sin hållning i sittande eller stående.

En lektion pågår någonstans mellan 40 och 60 minuter. Du kan gå, stå eller sitta i en stol, men oftast kommer du att ligga på golvet i en mängd bekväma positioner: antingen på ryggen, mage eller sida.

Läraren guidar eleverna genom en sekvens av rörelser, uppmuntrar dem att röra sig med uppmärksamhet och på ett bekvämt sätt. Du kan bli medveten om oväntade och intressanta samband och mellan rörelserna och i din kropp. När du uppmärksammar hur kvaliteten på dina rörelser förbättras, så minskar onödiga muskelspänningar i hela kroppen.

Eleverna blir ofta förvånad över de snabba och tydliga förändringar som sker genom neuromuskulär omprogrammering som händer i en Medvetenhet Genom Rörelse lektion!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Medvetenhet genom rörelse 3 juni – Allt hänger samman”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.