fbpx

Medvetenhet genom rörelse del 3. (Allt hänger samman) 20 maj - 17 juni

Medvetenhet genom rörelse. Torsdagar 19:00 – 20:15

Totalt 5 lektioner.

Datum: 20/5; 27/5;  3/6; 10/6 och 17/6

Tema: Allt hänger samman!

Feldenkrais hjälper dig att upptäck dina möjligheter.

  • Rör dig lättare, behagligare, enklare
  • Minska smärta
  • Hantera stress bättre

Detta sker i huvudsak med hjälp av rörelser, rörelser som göres på ett behagligt och avslappnat sätt med stort fokus på hur vi rör oss.

Rör dig bättre och må bättre
Hur jag rör mig påverkar hur jag mår, hur jag tänker, känner och hur jag varseblir saker. Och eftersom det är lättare att lära sig att röra sig annorlunda än att ändra på de andra sakerna så är det i huvudsak rörelse vi jobbar med i Feldenkrais®metoden.

Läs gärna detta blogg inlägg: Allt hänger samman – må bättre – lär dig att röra dig bättre

Efter betalning så får du en bekräftelse tillsänt via e-post. I kolumnen (Hämta) finns en länk till nedladdning av en pdf-fil med en länkar till Zoom lektionerna. Logga gärna in i god tid för att kolla tekniken.

Här kan du få lite vägledning om hur det fungerar på Zoom.

Priset: Vi vill att alla ska kunna vara med oberoende av inkomst därför erbjuder vi dig att betala vad du kan. Det går bra att betala mer eller mindre än rekommenderat pris (minimipriset = halva rek. pris och max pris= dubbla rek. pris).

Vänligen kontakta oss för att ta reda på lägre eller icke-betalningsalternativ om du för närvarande inte kan arbeta, arbetslös eller har mycket låg inkomst.

Rekommenderat pris: 900,00kr

Rekommenderat pris: 900,00kr

Under 4 måndagar med start 18 januari kommer vi att utforska hur man med hjälp av Feldenkrais lektioner kan hitta ett mindre stressfullt varande. Stress är komplicerat, ibland är stress en följd av smärta, obehag, eller funktionsnedsättningar men det kan också vara det motsatta, att stress ger smärta, obehag, funktionsnedsättningar. Och i de flesta fall så kan feldenkrais vara en väg till förbättringar. Inte genom att behandla smärtan eller stressen direkt men genom att lära sig att hantera sin stress och smärta på ett mera adekvat sätt. Detta sker i huvudsak med hjälp av rörelser, rörelser som göres på ett behagligt och avslappnat sätt med stort fokus på hur vi rör oss. Rör dig bättre och må bättre Hur jag rör mig påverkar hur jag mår, hur jag tänker, känner och hur jag varseblir saker. Och eftersom det är lättare att lära sig att röra sig annorlunda än att ändra på de andra sakerna så är det i huvudsak rörelse vi jobbar med i Feldenkrais®metoden. Mera om hur Feldenkrais kan hjälpa dig om du är stressad hittar du här.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Medvetenhet genom rörelse del 3. (Allt hänger samman) 20 maj – 17 juni”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.