fbpx

Stress – Behöver inte vara farligt! 5 tillfällen (16/1 – 13/2)

Känner du dig stressad? Det behöver inte vara så!

Under 5 tisdagar så kommer Göran Mörkeberg (Aukt. Feldenkraispedagog och leg. sjukgymnast) att hjälpa dig för att undersöka hur vi genom Feldenkrais övningar/lektioner kan lära oss att hantera stress och stressreaktioner.

Datum:  16, 23, 30 januari 6 och 13 februari. Första tillfället är gratis.

Tid: 19:00 – ca 20:15.

Om du inte kan den aktuella tiden? Oroa dig inte, lektionerna spelas in och alla som anmäler sig får en länk till ljudinspelningen via e-post efteråt.

Undervisningen sker online via Zoom. Om du inte är bekant med hur det fungerar se här.

Investering: 800 kr. för hela kursen eller 225 kr för enstaka tillfälle. 

Obs! Om du av någon anledning har ekonomiska svårigheter, är arbetslös, studerande, pensionär så tveka inte att höra av dig, vi kommer att ha ett antal platser till nedsatt pris. Skicka i så fall mig ett mejl på info@feldengood.se

Investering

0,00kr800,00kr

Under 5 tisdagar med start 16 januari kommer vi att utforska hur man med hjälp av Feldenkrais lektioner kan hitta ett mindre stressfullt varande. (Första tillfället 16/1 är gratis)

Stress är komplicerat, ibland är stress en följd av smärta, obehag, eller funktionsnedsättningar men det kan också vara det motsatta, att stress ger smärta, obehag, funktionsnedsättningar. Och i de flesta fall så kan feldenkrais vara en väg till förbättringar.

Inte genom att behandla smärtan eller stressen direkt men genom att lära sig att hantera sin stress och smärta på ett mera adekvat sätt. Detta sker i huvudsak med hjälp av rörelser, rörelser som göres på ett behagligt och avslappnat sätt med stort fokus på hur vi rör oss.

Rör dig bättre och må bättre

Hur jag rör mig påverkar hur jag mår, hur jag tänker, känner och hur jag varseblir saker. Och eftersom det är lättare att lära sig att röra sig annorlunda än att ändra på de andra sakerna så är det i huvudsak rörelse vi jobbar med i Feldenkrais®metoden.

Mera om hur Feldenkrais kan hjälpa dig om du är stressad hittar du här

 

Datum

Alla 5 tillfällena, 16 januari (gratis), 23 januari, 30 januari, 6 februari, 13 februari

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stress – Behöver inte vara farligt! 5 tillfällen (16/1 – 13/2)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.