fbpx

Stressa mindre; 7 måndagar 15/2 - 29/3

Känner du dig stressad? Det behöver inte vara så!

 

Under 7 måndagar undersöker vi hur vi genom Feldenkrais övningar/lektioner kan lära oss att hantera stress och stressreaktioner.

Datum:  15/2; 22/2; 1/3; 8/3; 15/3;  22/3 och 29/3

Tid: 19:00 – ca 20:15.

Om du inte kan den aktuella tiden? Oroa dig inte, lektionerna spelas in och alla som anmäler sig får en länk till ljudinspelningen via e-post efteråt.

Undervisninger sker online via Zoom. Om du inte är bekant med hur det fungerar se här.

Priset: Vi vill att alla ska kunna vara med oberoende av inkomst därför erbjuder vi dig att betala vad du kan. Det går bra att betala mer eller mindre än rekommenderat pris (minimipriset = halva rek. pris och max pris= dubbla rek. pris).

Vänligen kontakta oss för att ta reda på lägre eller icke-betalningsalternativ om du för närvarande inte kan arbeta, arbetslös eller har mycket låg inkomst.

Rekommenderat pris: 1.200,00kr

Slut i lager

Under 7 måndagar med start 15 februari kommer vi att utforska hur man med hjälp av Feldenkrais lektioner kan hitta ett mindre stressfullt varande.
Stress är komplicerat, ibland är stress en följd av smärta, obehag, eller funktionsnedsättningar men det kan också vara det motsatta, att stress ger smärta, obehag, funktionsnedsättningar. Och i de flesta fall så kan feldenkrais vara en väg till förbättringar.
Inte genom att behandla smärtan eller stressen direkt men genom att lära sig att hantera sin stress och smärta på ett mera adekvat sätt. Detta sker i huvudsak med hjälp av rörelser, rörelser som göres på ett behagligt och avslappnat sätt med stort fokus på hur vi rör oss.
Rör dig bättre och må bättre
Hur jag rör mig påverkar hur jag mår, hur jag tänker, känner och hur jag varseblir saker. Och eftersom det är lättare att lära sig att röra sig annorlunda än att ändra på de andra sakerna så är det i huvudsak rörelse vi jobbar med i Feldenkrais®metoden.
Mera om hur Feldenkrais kan hjälpa dig om du är stressad hittar du här.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Stressa mindre; 7 måndagar 15/2 – 29/3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.