fbpx

Ögon som ser, känner och lyssnar!

Upptäck hur dina ögon kan må bättre med Feldenkrais.

Välkommen till denna Feldenkrais kurs för dina ögon.

UPPTÄCK DINA ÖGON! Må bättre!

8 lektioner samt efterföljande frågestunder allt inspelat på Zoom under våren 2024.
Investering:  800 kr

Ögonen är förmodligen det viktigaste av våra sinnen men trots detta kanske det av våra känselorgan som vi förstår sämst.
Sedan urminnes tider har ögat utvecklats till att bli  ett av våra viktigaste organ. Det ger oss möjlighet att se saker både på långt och kort håll. Vi kan se färger, vi kan se i tre dimensioner. Vi kan läsa, bedöma avstånd och  mycket annat.

Men vår moderna värld ställer också krav på våra ögon som vi har svårt att hantera. Vårt stirrande på skärmar många timmar varje dag är något som stressar och påverkar ögonen, tyvärr inte alltid på ett positivt sätt. Det leder till stress och påverkar även vårt sätt att röra oss, vår balans med mera. Men vi kan göra något åt det!

Dessa 8 Feldenkrais lektioner är designade för att öka din medvetenhet om dina ögon och hur du använder dem. Vilket leder till bättre rörelser och ökat välbefinnande. Som bonus kommer du också att upptäcka att du ser bättre!

Du kan göra dem hemma när du vill.

UPPTÄCK DINA ÖGON! Må bättre!

Efter betalning så får du en bekräftelse tillsänt via e-post. I kolumnen (Hämta) finns länk/länkar till nedladdning av pdf-filer och ljudfiler med en länk till en ny sida där du kan ladda ner hela kursinnehållet.

Investering

900,00kr

Våra ögon och våra rörelser är något vi tar för givet

Det är väldigt många av oss har syn krävande arbeten och allt surfande gör att vi lätt blir spända i ögonen. Du kanske inte tänker på det men vi kan lära oss att göra något åt det.

Vi kan förbättra och intensifiera sensationen av ögonen.

Ögonen är för oss ett instrument genom vilket vi får de flesta av våra intryck. Trots detta känner vi inte ögonen. I början känner du inte så mycket, men i slutet av kursen kommer du själv att märka att det skapas en enorm skillnad när det gäller synen och i kroppens alla muskler. Det är häpnadsväckande. Du kommer att märka att tidningen är tryckt med mycket bättre bläck, att papperet är vitare och att bokstäverna är klarare.

Ögonen har stor inverkan på våra rörelser

Hur du använder dina ögon påverkar hur du rör dig, lika väl som rörelser påverkar ögonen. I denna kurs slår vi två flugor i en smäll vilket kommer att ge dig en massa positiva effekter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ögon som ser, känner och lyssnar!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.