fbpx

Aktuellt

Artiklar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hur fungerar lektioner med Zoom

Feldenkrais lektioner hemma med Zoom.

Hur går det till?

Efter att du anmält dig till någon av mina Zoom lektioner kommer du att få ett e-mejl med en länk till lektionen. Om du inte redan har Zoom installerat så kan du göra det här

Här är länkar till några Youtube videon som visar hur man ansluter sig (På engelska)

Hur ansluter jag till en zoom lektion med min dator Det är enklare både för dig och mig om du använder dig av din dator.

Med smartphone fungerar det så här

Här kan du läsa om kontrollfunktioner på din dator, padda eller mobil  som kan behövas under zoomlektionerna

Deltagarkontroller i ett möte

När väl lektionen är igång

Är det i stort som alla andra feldenkraislektioner. Ta hand om dig själv! Gör det så behagligt som möjligt för dig själv! Följ instruktionerna.

Och för att du ska få mesta möjliga ut av lektionerna/övningarna så är det bäst att du har din kamera på. Då har jag möjlighet att se vad du gör och ge dig specifika instruktioner. Placera därför din dator, padda, mobil så att om möjligt hela du syns på skärmen. (Om du av någon anledning inte vill vara med på bild så går det också men är inte optimalt)

Rummet

Innan lektionen/övningen behöver du också förbereda rummet du ska vara i. Det behövs en fri golvyta. Något på golvet så att du kan ligga bekvämt. (I undantagsfall gör vi lektioner i sittande och då är det bäst med en typ köksstol.) Det är också bra om du har något att lägga under huvudet. Bäst är några badhanddukar som du kan vika på olika sätt så att det fungera både på rygg och på sidan.

Se också till att du har lediga kläder och att rummet har en behaglig temperatur. Det blir inga pulshöjande övningar.

Här är en video som ger dig mer info om hur du kan få det att fungera så bra som möjligt. (På engelska)

Kontakta Göran

Har du frågor, vill boka tid eller annat, hör av dig!