fbpx

Aktuellt

Artiklar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Individuell lektion (kan även ske online)

Göran Mörkeberg

Är en av Europas mest  erfarna Feldenkrais pedagoger, bakgrund som sjukgymnast med mångårig erfarenhet av rehabilitering, smärtbehandling, stresshantering med mera. Även lång erfarenhet som löp coach.

Feldenkrais® individuella lektioner kallas funktionell integrering. Här guidar pedagogen varje enskild elev i rörelselektioner med mild, icke-invasiv beröring som det huvudsakliga kommunikationsmedlet.

I en lektion i funktionell integration reflekterar Feldenkrais-lärarens beröring för eleven hur de för närvarande organiserar sin kropp och sina handlingar. De föreslår, genom mild beröring och rörelse, utökade möjligheter till nya rörelsemönster som är bekvämare, effektivare och användbara. Lektionerna i funktionell integration är flexibla i sitt tillvägagångssätt, som bestäms av elevens behov. Eleven kan ligga bekvämt på ett bord som är speciellt utformat för arbetet, eller göra en del av lektionen sittande eller stående. Vid behov kan läraren också använda olika rekvisita för att stödja elevens komfort, för att underlätta vissa rörelser eller för att klargöra en rörelse.

Varje lektion i funktionell integration relaterar till en önskan, avsikt eller behov hos studenten. Inlärningsprocessen utförs utan användning av något invasivt eller kraftfullt förfarande. Genom att visa upp och respekt för elevens förmågor, egenskaper och integritet skapar läraren en miljö där eleven kan lära sig i trygghet och komfort. Lektionen är utvecklad, speciellt för studenten, skräddarsydd för de unika omständigheterna för just den personen, just då. Studenten lär sig att omorganisera sina handlingar på nya och effektivare sätt genom upplevelsen av komfort, njutning och enkel rörelse.

En video som ger exempel på effekten av Funktionell integrering!

Om du inte kan ta dig till Malmö! Då gör vi det online!

Var du än befinner dig, hemma eller på resa kan du få individuell hjälp och rådgivning av Göran en av Europas mest erfarna Feldenkraispedagoger.

Du behöver en dator, padda eller smartphone och Internetuppkoppling.  Vi kopplar upp oss via Zoom och lektionen kan starta.

Det blir en kombination av samtal och rörelselektion. Göran skräddarsyr övningar som passar för dig och dina önskemål/problem.

INVESTERING:
1000 Kr vid sjukvårdande behandling (smärta, neurologiska besvär m.m.)

1250 Kr om det inte finns någon medicinsk orsak till ditt besök.

Bokar gör du genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.
Ange när det passar dig bäst- Så återkommer jag inom kort.  Använd även formuläret om du har flera frågor om hur det fungerar.
Individuella lektion kan ske online eller på mottagningen (Lagmansgatan 2c, Malmö)

Ser fram emot att höra av dig
Göran

Kontakta Göran

Har du frågor, vill boka tid eller annat, hör av dig!