fbpx

Ögon och rörelse

Upptäck hur dina ögon kan må bättre med Feldenkrais.

Välkommen till denna Feldenkrais kursen ögon och rörelse.

FELDENKRAISMETODEN är en unik pedagogik som gör det möjligt för dig att utan ansträngning snabbt förbättra din rörlighet, lättheten i dina rörelser, avslappning och din hållning långt mer än vad som är möjligt med konventionella övningar och träning.

Dessa 8 lektioner (Ljudinspelningar) är designade för att öka din medvetenhet om dina ögon och hur du använder dem. Vilket leder till bättre rörelser och ökat välbefinnande.

Du kan göra dem hemma när du vill.

UPPTÄCK DINA ÖGON! Må bättre!

7 online lektioner (audio) med fokus på ögon och rörelse. Samt en bonuslektion.

LEKTION 1. Blinka: En lugn introlektion liggande på rygg. Öka medvetenheten om dina ögon och hur du rör dem.
LEKTION 2, Ögonens inverkan på huvudets tyngd: Hur vad du gör med ögonen påverkar resten av kroppen. Huvudsak liggande på rygg.
LEKTION 3, Sittande – koordination öga/hand:
LEKTION 4.
 Ögongloben: Bli medveten om dina ögons form, storlek och tyngd. Lär dig att känna dina ögon vilket kommer att påverka hela dig.
LEKTION 5. Pupillerna och linjer: Ytterligare en lektion för att förbättra ögonens koordination vilket leder till bättre syn och mera avslappnade ögon. Mestadels liggande på rygg. Mycket visualisering och du får öva dig på att fantisera.
LEKTION 6. Pärlor och trådar: En fantastisk lektion där vi växlar mellan att ligga på rygg och sitta. Vi börjar på golvet och avslutar med att sittande på en stol ta oss upp till stående.
LEKTION 7. Mjuka händer ger avslappnade ögon: I denna lektion kommer du att upptäcka hur dina händer och ögon hänger samman. Mjuka händer ger avslappnade ögon. Större delen av lektionen sker liggande på rygg (Kan också göras i sittande).
Bonus lektion. Ögonens betydelse för balansen.

 Investering: 800 kr.

Efter betalning så får du en bekräftelse tillsänt via e-post. I kolumnen (Hämta) finns en länk till nedladdning av en pdf-fil med en länk till en ny sida där du kan ladda ner hela kursinnehållet.

Investering

800,00kr

Våra ögon och våra rörelser är något vi tar för givet

Det är väldigt många av oss har syn krävande arbeten och allt surfande gör att vi lätt blir spända i ögonen. Du kanske inte tänker på det men vi kan lära oss att göra något åt det.

Vi kan förbättra och intensifiera sensationen av ögonen.

Ögonen är för oss ett instrument genom vilket vi får de flesta av våra intryck. Trots detta känner vi inte ögonen. I början känner du inte så mycket, men i slutet av kursen kommer du själv att märka att det skapas en enorm skillnad när det gäller synen och i kroppens alla muskler. Det är häpnadsväckande. Du kommer att märka att tidningen är tryckt med mycket bättre bläck, att papperet är vitare och att bokstäverna är klarare.

Ögonen har stor inverkan på våra rörelser

Hur du använder dina ögon påverkar hur du rör dig, lika väl som rörelser påverkar ögonen. I denna kurs slår vi två flugor i en smäll vilket kommer att ge dig en massa positiva effekter.
Din prisgrupp

Normalpris 880, Covid pris 1: 640, Covid pris 2: 440

Pris

880, 640, 440

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ögon och rörelse”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.