fbpx

Gör jag rätt? Hur veta vad som är rätt?

Gör jag rätt? Hur veta vad som är rätt?

Hur vet jag vad som är rätt? Detta är en fråga som kan ta upp mycket av vår tid. Ibland är det tydligt att det finns något som är rätt respektive fel.

Men i andra sammanhang så är det inte så enkelt och det är något jag funderat över ofta och även skrivit om vid en del tillfällen. Vad är rätt? Vem avgör vad som är rätt? Är det samhället, är det mina föräldrar, mina lärare, gud eller har jag själv något att säga till om?

Tidigare idag tittade jag på en Podcast med två kollegor (Paul Pui Wo Lee & Seth Dellinger, Paul bor numera i Bremen men bodde tidigare i Malmö under några år) som var väldigt bra och gav många tankar i detta ämne.

Jag har för närvarande inte tid att skriva så mycket så jag delar videon här så kan du själv titta och lyssna.

Den är lång (1:44) men väl värd att se, men kanske dela upp den i portioner.

Du kan läsa annat jag skrivit på temat rätt och fel här

Ta hand om dig själv!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rör dig smart.
För fler artiklar som denna och info om kurser och erbjudande prenumerera på vårt nyhetsbrev!